Om instruktørerne

Instruktørerne

Vi er Elitehold Viborgs 4 instruktører, og vi glæder os afsindigt meget til at fyre den af sammen med en masse dygtige gymnaster!
Vi har alle fire en dyb kærlighed for Viborg Idrætshøjskole og den helt specielle ånd som afspejles i Eliteholdet gennem den unikke træningsform med intensive weekender, hvor det fede fællesskab opbygges når alle yder deres bedste. Hele projektet ved at undervise i, og lave gymnastik er fantastisk værdifuldt. Gymnastik handler om mennesker i bevægelse. Gymnastik er både træning, kreativitet og æstetik – proces og produkt skal spille sammen. Gymnastik er socialt samvær og personlig udvikling. Gymnastik er en kombination af tradition og innovation. Gymnastik er for mange en fritidsinteresse som er blevet en livsstil, og vi fire lever i den grad for gymnastikken!

Kathrine Larsen

Jeg lærte Viborg Idrætshøjskole at kende gennem Eliteholdet, hvor jeg selv var gymnast i to sæsoner. Et helt fantastisk sted, som jeg ikke kunne få nok af. Så nu arbejder jeg til dagligt på højskolen, og hver dag, når jeg kører op ad den stejle bakke til højskolens hovedindgang, bredes smilet på læben og jeg bliver glad helt ind.

Foruden eliteholdet har jeg gået på Ribe Rep., Nordjyllands Rep. og Aarhus Rep. samt mange forskellige udtagede pigehold. Den kommende sæson er min anden som instruktør på Viborgs eliteholdet. Inden da var jeg instruktør på Nordjyllands Rep. i to sæsoner, samt andre landsdelshold og udtage pigehold.

Det fedeste ved Eliteholdet er … alt! De mange, lange og nogle gange hårde træningstimer, de lange bade under koldt vand, maden, fælles-putning om aftenen og selskabet med gode mennesker.

Jeg tjekker ind med en ustyrlig lyst til at danse og bevæge mig med en flok skønne mennesker og masser af sprængfarlige idéer.

Christian Etzerodt

Jeg blev introduceret til Viborg IH gennem min ene sæson på Eliteholdet med en efterfølgende rejse til USA. Jeg blev blæst bagover af det fantastiske fælleskab og den imponerende ånd, der hersker omkring højskolen – så det lå i kortene, at jeg ville tilbage til holdet som instruktør. Det har jeg nu været i to sæsoner, og glæder mig helt vildt til den tredje! Jeg elsker fordybelsen, venskaberne og det unikke fællesskab, der bliver opbygget på eliteholdet gennem weekendsamlingerne på skolen!

Foruden eliteholdet har jeg selv været aktiv gymnast på en hel masse fede hold, heriblandt REP hold op gennem Jylland fra Sønderjylland, over Sydøst og til sidst Østjylland. Som instruktør har jeg efterhånden været hele paletten igennem fra lokalhold, juniorhold, efterskolelærer, REP hold og elitehold

Jeg tjekker ind med en passion for lege og fællesskabet og en garanti for de fedeste træninger, som vi hungrer efter oven på et nedtrykkende forår!

Iben Bagger

Det fedeste ved Eliteholdet er de mange intense træningstimer vi har sammen, som skaber grobund for nogle ret unikke oplevelser og venskaber.

Jeg har været aktiv gymnast på Himmerlands, Nordjyllands og Midtjyllands rep. hold, samt mange forskellige udtagede pigehold. Er uddannet fra Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo i 2015, og så har jeg været gymnast på Viborgs Elitehold i 8 år.

Denne sæson er min anden som instruktør på Viborgs Elitehold. Tidligere har jeg været instruktør på landsdelshold, udtagede pigehold samt været danse- og gymnastiklærer på en efterskole.

Jeg tjekker ind med mange kram, og kampklar til at tage den vildeste revanche efter seneste ”corona-sæson”.

Sebastian Taarsted Bagger

Det fedeste ved Eliteholdet er at komme hjem til Viborg og lave gymnastik med en masse dejlige mennesker! Stemningen er ret unik. Og den smitter af på både gymnasterne og trænerne, når vi er sammen over en hel weekend.

Jeg er jo fra Viborg. Så selvfølgelig gik jeg selv på Eliteholdet i en del år! Ellers har jeg blandt andet været aktiv på Hammerum,- og Aarhus Rep og hos Gjellerup Sdr.

Det er mit tredje år som træner for Viborgs Elitehold. Inden da har jeg været instruktør i Gjellerup Sdr. Og på Hammerum- og Bjergsnæs Efterskole.

Jeg tjekker ind med lidt for store huller i sokkerne, men tilsvarende høje ambitioner!

Man får lyst til at sige JA til flere udfordringer… og selvfølgelig spise mere af køkkenets gode mad!

Gymnast på Eliteholdet 2016/2017